Anette Skaugen Guldager

Smykker for havfolk

Møt Nylund Larsens

Anette Skaugen GuldagerComment

For snart et år siden fikk jeg en melding fra Risør. Galleri Nylund Larsen ønsket å selge mine smykker i kommisjon. Jeg måtte klype meg i armen og gjøre en liten gledesdans på stuegulvet. Selvsagt ville jeg det! Vi bestemte at julen 2017 var en fin tid å starte på, og denne helga var tiden kommet for en tur til Risør med varelevering.

Galleri Nylund Larsen i Risør selger smykkene lagd av smykkedesigner Anette Skaugen Guldager.

Bak denne sjarmerende fasaden i Storgata i Risør finner du Heidi og Rune Nylund Larsens lille galleri. Her er det masse godbiter å finne for den som liker hav og sjø. Nå har de også sølvsmykker med blåskjell i sitt utvalg.

Heidi Nylund Larsen driver Galleri Nylund Larsen i Risør sammen med sin mann Rune Nylund Larsen.

Ekteparet startet galleriet for ca et år siden, med utgangspunkt i behovet for å stille ut egne arbeider. Rune Nylund Larsen er maritim fotograf og tar fantastiske bilder! Heidi er grafisk designer og blomsterdekoratør og lager de flotteste plakater og kort. Sammen har de nok talenter til å fylle et galleri alene, og det har de altså også gjort. Hatten av for folk med tiltak!

Heidi 9.jpg
Heidi 4.jpg

Noen av Rune Nylund Larsens bilder henger til enhver tid i galleriet. Metalliske overflater, lys og skygge, rust, tauverk og vann formidles på en velkomponert og nær måte. Virkelig godt arbeid dette!

Heidi Nylund Larsen lager fine smykker av drivved. Disse selges hos Galleri Nylund Larsen i Risør.

Heidi lager også søte smykker av drivved. Så kvikke og gøyale!!

Heidi 5.jpg

Selv pepperkakeformene er maritime hos Nylund Larsens. Skal du overraske med baksten denne julen er dette stedet å dra! Formene går ut av butikken "non stop" ler Heidi. Jeg måtte selvsagt også ha kakeformer.

Galleri Nylund Larsen i Risør holder også små utstillinger i den sjarmerende bakgården. 

Mens Rune er i innspurten på en ny praktbok om "Uthavnene på Sørlandet" på eget forlag, åpner Heidi snart engleutstilling i galleriets bakgård.. Det skorter ikke på ideer hos de to og jammen klarer de å se ideene satt ut i livet også. Tusen takk for et inspirerende og hjertevarmt besøk Heidi! Vi gleder oss til å samarbeide videre med dere! 

Stilige mansjettknapper i sølv og blåskjell, med et maritimt preg.

Og som om ikke det var nok - Kunstkolonialen som jeg har blogget om tidligere ønsket også å ta inn mine smykker for videresalg denne julen! Så midt i lørdagsrushet fikk vi også levert en lekker liten samling til Trine Wilhelmine Rønnevig der på bryggekanten, mens damer kom og gikk og det summet av liv i butikken hele tiden. Etter det tok denne lille smykkebedriften seg et bittelite julebord på lørdagkvelden og feiret en milepæl av de sjeldne for oss: Vi har nå utsalg både i Risør og Lillesand! Hurra!