Anette Skaugen Guldager

Smykker for havfolk

Laget i Norge

Anette Skaugen GuldagerComment

Mine smykker er laget av meg. Av mine hender ut fra mine ideer. Hvert produkt er nøye utformet og bearbeidet bit for bit. Jeg bor i Norge. Norge er et høykostland. Skal det være mulig å leve av håndverk må timelønnen være tilpasset vårt kostnadsnivå. Det gjenspeiler seg i produktene, som aldri vil bli blant de billigste på markedet.

norwegianmade.jpg

Mange kunder ønsker varer som har lokal opprinnelse, og de ønsker å betale for det.  Marit Saxegaard fra Skien har etablert  det unike merkeordningen #norwegianmade i samarbeid med Innovasjon Norge. Ideen er nettopp for å gjøre det tydeligere for forbrukere når det er norskprodusert vare de kjøper. Sjekk ut #norwegianmade på instagram, og bli forbløffet, begeistret og bergtatt av alle flotte produsenter og håndverkere hun har i sin portefølje Nå er mine smykker også med! Les mer om Marit her og Norwegianmade her

øredobb bredde.jpg

Jeg er alltid stolt og glad når mine produkter blir presentert i så godt selskap som det du finner hos #norwegianmade. Utover våren skal jeg ta i bruk den fine logoen deres mer og mer i egen markedsføring. Bare jeg får tid nå skal den inn på nettbutikken så alle kan se!  

norwegian 3.jpg

Jeg får foreløpig ikke min bedrift til å bli lønnsom nok til å leve av den. Jeg og min familie lever av den jobben jeg har på dagtid, som er 100%, fast og forutsigbar med tanke på inntekt. Jeg vet heller ikke om det er mulig å utvikle det jeg gjør til en lønnsom bedrift. Det vil tiden vise. Men at smykkene mine er laget i Norge det er det ingen tvil om. I Norge, i Telemark, på brygga i Krabberødstrand. Det er der det skjer for min del!